pátek 22. března 2019

||NÁKUP|| ALIEXPRESS FOTKY VS. REALITA I.

Po trošku delší odmlce se konečně dostávám k sepsání tohoto článku - byla jsem nemocná a nezvládla jsem do počítače koukat (když pominu seriály:D)
K objednávání na Ali jsem se dostala úplně nevinně, přítelova sestra se bude v červnu vdávat a přála si fialovou svatbu, takže jsme to se skorotchyní pojaly zodpovědně, že si tedy pořídíme fialové šaty - když už, tak už. Jenže jsme zjistily, že takové fialové šaty se hodně špatně shání, kor aby byly hezké a v dobrém střihu. No, a tak mě napadlo zkusit mimo jiné i Aliexpress. A jakmile jsem zjistila, jak jednoduché je na něm něco objednat, tak už to jelo... :D 
Jelikož jsem věcí objednala víc a některé ještě nepřišly, rozdělím článek do více částí, aby byl přehlednější. Tak jdeme k první části článku. 
Zdroj: Pinterest
Předem bych se ráda omluvila za kvalitu fotek, ale jsou zkrátka foceny při prvním zkoušení v domácím chaotickém prostředí (proto jsou občas okolo začmárané:D) a nějaké hezké fotky jako outfity chystám až bude tepleji a já budu zdravá:D

LETNÍ FUCHSIOVÉ ŠATY


Tyto šaty jsem si objednala jako druhou možnost na svatbu, kdyby náhodou ty první, které jsem chtěla víc, byly hadr. Byla to zároveň úplně první věc, která mi přišla.
Šaty mě tehda vyšly na 15,75.


Co se mé spokojenosti týče, objednávka byla velmi rychle doručena a šaty jsou z dobrého a pevného materiálu, barva odpovídá té na prodejní fotce, mně se ji nepodařilo zachytit. Mají ještě spodničku, aby nebyly průhledné. Mají nastavitelná ramínka. Těm na fotce jsou podobné, ale nejsou stejné, nemají tak bohatou sukni a i vršek je trochu jiný. Každopádně jsem s nimi spokojená. 

8/10


SLUNEČNICOVÉ LETNÍ ŠATY


Tyhle šaty můžete najít třeba i na Zaful (jen s přirážkou). Naprosto jsem se do nich na první pohled zamilovala, jsou takové vintage, naprosto ideální v létě jen k sandálům a klobouku. Vyšly mě na 11,69. 



Asi nemusím vyjadřovat to zklamání, když mi přišel hadr, který vypadá jako ubrus po prababičce. Naprosto příšerný materiál, který rozhodně není stejný jako ten u šatů na fotce, úplně jiná barva a výstřih. Byla jsem dost zklamaná a nosit je budu možná tak na nákup na vesnici:D Fakt jsem z toho byla smutná..

1/10


OFF SHOULDER ŠATY


V těchto šatech jsem se viděla opálená někde na pláži s rozcuchanými vlasy a nohama od písku. Takže jsem je samozřejmě nutně potřebovala, jsou fakt nádherné.  Vyšly mě na 11,95.


Za papuče a ponožky se omlovám, ale byla jsem líná se převlékat celá:D Pod šaty mám podprsenku (ta dělá ten divný tvar a ramínka na druhé fotce:D
Každopádně se šaty jsem vcelku spokojená, mají krásný potisk, příjemný a pevný materiál a spodní podšívku. Jen ramena jsou taková zvláštním způsobem přišitá, takže to vypadá divně. 

8/10


ČERNÁ PODPRSENKA


Mám ráda podprsenky bez kostic, pohodlné a krajkové a tahle mi navíc přišla i sexy, takže jsem neváhala.
Stála mě 3,20.


Přišla stejná podprsenka, jako na fotce (ačkoliv ta moje fotka je tak nepovedená, že to tak nevypadá). Na těle jsem spodní prádlo zveřejňovat nechtěla, ale sedí moc hezky, krajka neškrábe a celkově je strašně jemňoučká, pohodlná a dělá moc hezká prsa. 

10/10


STŘÍBRNÉ PSANÍČKO


Psaníčko jsem si objednala, protože jsem na svatbu neměla nic k šatům - k fialové se mi nelíbí ani černá, ani bílá, a tak volba padla na stříbrnou, ale nechtěla jsem moc utrácet.
Vyšlo na 7,25




Psaníčko přišlo dobře zabalené a je krásné, mám z něj velkou radost. Je pevné, na zacvaknutí a vevnitř má malou kapsičku. Řetízek vypadá, že snad něco málo vydrží (já totiž rozbila i psaníčko za litr, když jsem s ním tancovala a řetízek byl najednou napůl:D) Za tu cenu je parádní!

10/10


ČERVENÁ PODPRSENKA


Další ze série pohodlných "brallerek" bez kostic. Objednala jsem si červenou, protože žádnou nemám. 
Vyšla na 2,73


Je trošičku zmuchlaná po cestě, ale po vyprání musím říct, že je moc příjemná, krásná a dělá hezká prsa. Navíc se mi líbí tento druh řešení zad.

10/10


TOPÍK S KYTKAMI


Tento zavinovací top se mi hrozně líbil a za tu cenu jsem ho tam nemohla nechat:D Úplně jsem se viděla v nějakým džínách, tomhle topu a teniskách, jak mi to bude slušet:D
Stál 4,69


Z topu mám rozporuplné pocity, na postavě je sice hezký, fotkám však potiskem až tak podobný není, a co víc, přišel bez knoflíku, takže zezadu nejde zapnout:D Ne, že by to nějak vadilo, knoflík si přišiju vlastní, ale trošku mě to zamrzelo. Každopádně je příjemný a nosit ho budu. 

7/10


KAKTUSOVÝ TOP 


Tento top je takový obyč, ale říkala jsem si, že na léto jen tak jako ležérní outfit bude super. 
Stál mě 3,28


Potisk je pěkný, materiál příjemný, avšak celkem průhledný a mimo jiné se mi nelíbí střih, výstřih je totiž úplně jiný, než na fotce. (Myslela jsem, že mám tričko naopak, ale cedulka je správně takto, takže nevím, asi nějaká chyba:D)

7/10



Který kousek se vám nejvíc líbil? Co jste si na Ali objednali vy? 
A jak vypadají šaty, které si na svatbu budu brát a co jsem si objednala dalšího se dozvíte v další části článku.

30 komentářů:

  1. No moc pěkné věcičky! Nejvíce mě zaujaly podprsenky, protože já taky nosím bez kostnic :D A ty třetí šatičky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa páčia tie čipkované podprsenky fakt pekné kusky :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělý článek, ty podprsenky vypadají fakt super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Ty podrpsenky jsou skvělé. Taky jsem si objednávala a dopadlo to suprově. A psaníčko také! Ty šaty, které ti dopadly - řekla bych - nejlépe, jsem taky chtěla, ale nikdy jsem se k ni nedokopala.

    OdpovědětVymazat
  5. Některé kousky jsou opravdu nádherné, ani bych neřekla, že jsou z Ali :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také jsem u některých věcí byla opravdu překvapená:)

      Vymazat
  6. Ja som sa už pri viacerých nákupoch z Ali poučila a tak čo sa týka nejakých vecí na seba, veľmi dobre vyberám, čo je vhodné objednať a čo nie, avšak rôzne iné drobnosti a doplnky väčšinou vyzerajú dobre :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem byla hodně opatrná a až na ty slunečnicové šaty jsem brala co nejlépe a nejvíce hodnocené věci - a ono se to asi fakt vyplatí... :D

      Vymazat
  7. Nenakupujem z Ali oblečenie, pretože zlých skúseností okolo mňa je viac ako dosť. :) Musím však uznať, že niektoré položky z tvojho nákupu sa mi veľmi páčia. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z toho právě taky měla strach, ale nějak mě to chytlo:D

      Vymazat
  8. První šaty sice vypadjí jinak, ale stejně vypadjí hodně dobře a moc ti sluší. Nejlepší mi přijdou ty třetí. Jsou originální a vypadjí že i docela kvalitní. Ty druhý zklamání no, ale celkově bych řekla že celkem podařené nákupy. Co se pdoprsenek týče, ty bych neriskla, mám větší prsa a celkově docela problém sehnat padnoucí podprsenku, ale vypadají moc krásně, nějakou takovou bych chtěla.
    Doufám, že budou další podobné články, moc mě baví! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, kvalitní jsou naštěstí oboje, fakt z pevného a neprůsvitného materiálu:)
      Tak to já bohužel větší prsa nemám, no:D
      Snad jo, ještě plánuji jeden a pak časem až budu zase někdy objednávat, tak se určitě podělím o fotky:)

      Vymazat
  9. Nejvíc se mi líbí ty první šaty a možná i víc než na původní fotce :) Já se trošku bojím na Aliexpressu a podobných stránkách velikostí... Ale pomalu to odbourávám a třeba taky nějaké oblečení od nich objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jela fakt podle těch jejich tabulek a všechno sedí dobře, tak, jak psali:)

      Vymazat
  10. Skvělý článek :) Já zatím na Ali nenakupovala, ale láká mě to zkusit :) Ovšem bála jsem se právě velikostí nebo aby mi nepřišel nějaký naprostý hadr :)Ovšem podprsenky, psaníčko i ty první šaty vypadají naprosto skvěle, takže snad poberu odvahu a vyzkouším pořídit nějaké kousky na jaro .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, doporučuji vybírat dobře a hodně hodnocené věci, pak je menší šance, že dojde hadr:D

      Vymazat
  11. Je to sázka do loterie, někdy ano a někdy zase radši ne :D Já dávám přednost oblečení, které si osahám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že je to tam sporné, ale zase za ty ceny jsem některým věcem i přes riziko neodolala:D)

      Vymazat
  12. Ja som iba pred pár týždňami dala Aliexpressu šancu a objednala som si nejaké oblečenie....niektoré veci došli v poriadku, niečo sa mi roztrhlo DOSLOVA hneď, ako som to rozbalia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, to se mi teda naštěstí ještě nestalo, akorát ten knoflíček chyběl... To musí naštvat :/

      Vymazat
  13. Tu černou podprdu mám taky snad ve všech barvách a je skvělá. Fakt dělá strašně hezký prsa. I když máte jedničky😁!

    Podprdy z Ali jsou fakt super. Nebo aspoň softbras. A moc se mi líbí ty off shoulder šaty💕. Mně dnes přišly plavky a super. No a ještě čekám na trika. Mám na Ali závislost😥.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, prsa dělá super:D plavky mi přišly dvoje a schovávám si je na další článek, jen se mi moc nechcou fotit na těle, no:D Ale jako když člověk vybírá, tak se tam dají najít super věci:)

      Vymazat
  14. Super článek! Tyhle mě moc baví. Nejvíce mě zaujaly podprsenky a první šaty!! ☺️

    OdpovědětVymazat
  15. Já na Ali nikdy neobjednávala.. Koupit si tam oblečení nebo boty chce odvahu.. Parádní článek :-) určitě bude někomu užitečný!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  16. Z Aliexpressu moc neobjednávám...na nákup oblečení tam bych asi neměla kuráž. Nicméně hlavně, že se ti to z větší části trefilo. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Ti za komentář ♥

||RECENZE|| BOURJOIS HEALTHY MIX

Makeup je takový základní stavební kámen při líčení. Musí vám sedět, hezky krýt, nesmí oxidovat a zalézat do pórů . A takový ideální makeup...