neděle 17. července 2022

||POVÍDÁNÍ|| KOSMETICKÉ ZRCÁTKO Z HOLIME.CZ

 Když mě v květnu oslovila stránka Holime.cz, zda bych od nich něco nechtěla za recenzi, neváhala jsem a vybrala jsem si téměř okamžitě právě zmíněné kosmetické zrcátko. Celý život se maluji ve stoje u zrcadla, které navíc vždy a všude bylo postavené tak, že na jednu stranu tváře mi šlo venkovní světlo a ta druhá byla ve stínu. Podle toho taky kolikrát vypadal můj make-up. 


Zrcátko Beurer BS55 je na otočné nožce, tak akorát vysoké, když si ho postavím na stůl, průměr zrcátka je 13 cm, má dvě strany - jednu klasickou, ta druhá 7x přibližuje (upřímně tu stranu moc nepoužívám, neboť se sebe vždycky leknu). LED světlo zapnete dotykovým tlačítkem, kterým zároveň regulujete intenzitu světla, což je za mě totálně super.


Zrcátko je na čtyři AAA baterie, které jsou součástí balení, což je za mě taky obrovské plus - málokdy se mi stane, že bych měla baterie v čemkoliv součástí balení. 
Zrcátko se také samo po 15 minutách zhasne, takže nevadí, když ho necháte omylem rozsvícené, ačkoliv párkrát se mi zhaslo uprostřed beauty procedury. 

Se zrcátkem jsem moc spokojená, používám ho denně a musím říct, že je naprosto super si k tomu líčení pěkně sednout a v klídečku se namalovat, posvítit si na sebe LED světýlkem v zrcátku, mám to jako takový ranní rituál.

Bohužel na fotkách vám nemohu ukázat, jak zrcátko svítí, neboť zrovna dnes, když jsem konečně šla nafotit fotky, mi v baterkách došla šťáva - výdrž tedy při každodenním používání se svícením cca 30 minut denně je kolem 1,5 měsíce.

Přibližovací strana zrcátka

Moc bych chtěla poděkovat stránce Holime.cz za produkt na vyzkoušení a zároveň se hrozně omlouvám, že vydání článku tak trvalo. Jsem vděčná, že jste mě vybrali.
Na jejich e-shopu naleznete nejen pomůcky na holení, jak název napovídá, ale i zmíněná kosmetická zrcátka, péči o vlasy jako je kosmetika, ale i fény, hřebeny a žehličky, péči o tělo včetně například elektronických pilníků na nohy a tak dále. 
Poslední dobou jsem řešila vícero zdravotních potíží, a tak nevycházely celkově články, ale snad to napravím. 

Máte kosmetické zrcátko nebo se líčíte u zrcadla?

8 komentářů:

  1. Zrcátko vypadá fajn, já mám podobné, ale bez stojánku a se stojánkem mi přijde praktičtější. A máš krásné oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě se stojánkem je fakt super. Jé, moc děkuji!:)

      Vymazat
  2. Takové zrcátko by se mi i hodilo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky se ti moc povedly! Hrozně ti to na nich sluší! Já se líčím jen u zrcadla, protože moje líčící procedura trvá asi 7 minut :D Takže bych zrcátko pořádně asi ani nevyužila :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, tak to je super! Vůbec by mě nenapadlo pořídit si svítící zrcátko, ale máš pravdu, že to musí být super vychytávka. Já proto ráno taky vždycky stojím - v koupelně u umyvadla. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super zrcátko a máš krásné oči :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji Ti za komentář ♥

||RECENZE|| BOURJOIS HEALTHY MIX

Makeup je takový základní stavební kámen při líčení. Musí vám sedět, hezky krýt, nesmí oxidovat a zalézat do pórů . A takový ideální makeup...