pondělí 14. ledna 2019

||RECENZE|| MYPROTEIN TEST VZOREČKŮ PROTEINŮ

S mým začátkem cvičení opět přišla "nutnost" pořizovat proteiny. Doma jsem už měla od Gymbeamu White chocolate and coconut a od Myprotein Marzipan. Tyto dva mám vcelku ráda (Gymbeam hodně!:D), ale chtěla jsem vyzkoušet i něco nového. Protože přítel začal znovu cvičit taky, objednal si Myprotein a já si k němu přihodila čtyři vzorečky, které jsme pro vás otestovali. 
Myslím, že Buddy už od začátku věděl, jak recenze dopadne :D


Cookies & Cream

Tento protein jsme testovali jako první. Voněl celkem pěkně, hůř se rozpouštěl i za poctivého "šejkování" a po smíchání s vodou se vůně stala spíš nepříjemnou. Barvu měl takovou mléčnou. Chuťově nic moc, takový umělý nijaký kentus:D

Bodově bych mu dala tak 1/10



Chocolate Brownie Flavour

Druhý testovaný protein, jehož odporný puch mě praštil do nosu hned po otevření:D Nesnáším tyto umělé čokoládové vůně, takže mi bylo hned jasné, že tohle fakt nevypiju. Barvu měl hnědou a též se hůř rozpouštěl. 

1/10


Natural Banana Flavour

Tento protein byl ze všech asi nejlepší, krásně voněl už po otevření, barvu po rozpuštění měl žlutou. Hůř se rozpouštěl a chutnal hodně "parfemovaně," ale byl chuťově dobrý. Každopádně znám milionkrát lepší proteiny.

6/10


Salted Caramel Flavour

Slaný karamel po otevření smrděl dost podobně, jako rybina, hodně špatně se rozpouštěl. Chuťově ze začátku nic moc, ale poté byla dost cítit ta chuť slaného karamelu - byla opravdu autentická. Za mě vypitelné, ale nic, co bych chtěla pít častěji než jednou za hoodně dlouho :D

3/10

No, je zcela očividné, že Myprotein nepatří mezi výrobce s chuťově vyladěnými proteiny (ale ono co chcete za tu cenu, žejo). Každopádně jestli mohu nějakou chuť doporučit, pak je to Banán s čokoládou (ten je opravdu moc dobrý!) a i ten Marcipán se dá vypít (voní a chutná fakt jako marcipán). 
Co se týče srovnání s jinými proteiny, tak musím říct, že Gymbeam Just Whey je chuťově mnohem lepší, lépe se rozpouští a nesmrdí, takže je to prostě můj oblíbenec.

Používáte proteiny? Jaký je váš oblíbený?

15 komentářů:

  1. Od Myprotein jsem taky zkoušela vzorečky nějaké a nechutnaly mi :D Já mám ráda snickerdoodle, který je hit na instagramu! :D A pak proteiny od Scitec:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myprotein to asi fakt neumí:D Já mám teď objednané My Identity, které si také hlavně holky na Insta vychvalují, tak jsem zvědavá!:)

      Vymazat
  2. Já moc proteinů ještě neochutnala.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem proteiny nechutnala ještě nikdy, ale chystám se co nejdříve. Chtěla jsem přesně tyhle, ale myslím si, že by mi taky nechutnaly. :D ale ten banán věřím že je dobrý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju nezkoušet a nebo jít na jistotu a objednat banán s čokoládou nebo jen banán:D To se od Myproteinu dá vypít:D

      Vymazat
  4. mam presne vzdy podobny problem, kupim protein a poriadne mi nechuti..keby radsej tak predavali nejake vzorky kde ich clovek moze ochutnat a na zaklade toho sa rozhodnut..ak ta bavi sledovat videa na youtube, tak pozri moje najnovsie video z Milana :)..
    https://www.youtube.com/watch?v=hOvFR80YgmU&t=29s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně chutná zatím jako jedinej fakt dobře Gymbeam white chocolate and coconut, jinak má pro mě každý protein takový divný "ocas" co dělá buďto pachuť po vypití a nebo se ani vypít nedá :D

      Vymazat
  5. Tak s proteiny zkušenost nemám, ale koukám hodnocení nic moc, jinak koukám máme podobné mazlíčky :-) Beru odběr tvého blogu a těším se na viděnou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On tedy hafan není přímo můj, je přítelových rodičů, ale beru ho jako svýho, chodím s ním pořád ven a hlídám ho a tak:) Za odběr děkuji:)

      Vymazat
  6. Mě proteiny docela obchází, ale jediný protein, který používám jako přídavek do smoothie a kaší je ten konopný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem tedy ještě nezkoušela, ale vím, že ho hodně používají holky, co jsou veganky:)

      Vymazat
  7. Já miluju všechno od Gymbeam a celkově celý Gymbeam. Mají super ceny, rychlé dodání a kvalitní produkty. Zkoušela jsem protein i od MyProtein, ale Gymbeam má prostě lepší, stejně tak i směs na palačinky/lívance. :)
    A mám ráda všechno, kde je čokoláda. :D

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Gymbeam je super:) Já mám od nich Mug cake a ten je taky super:D

      Vymazat
  8. Impact whey protein od MP je fajn ale přijdou mi ty chutě trosku umělé.. určitě zkus proteiny od prom-in pokud jsi je ještě nevyzkoušela. Já je mám osobně radeji:)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně chutná ten banán s čokoládou, ale ostatní mi přišly hodně umělé, no.. Kouknu, díky za tip:)

      Vymazat

Děkuji Ti za komentář ♥

||RECENZE|| BOURJOIS HEALTHY MIX

Makeup je takový základní stavební kámen při líčení. Musí vám sedět, hezky krýt, nesmí oxidovat a zalézat do pórů . A takový ideální makeup...