čtvrtek 26. listopadu 2015

||OUTFIT|| OUTFITY NA PODZIM A ZIMU

Pomalu se blíží zima a stále více se ochlazuje. I přes to, že se mnohdy třeseme jako ratlík a halíme se do vrstev jako cibule jen abychom se trochu zahřály však chceme jistě vypadat stylově.
Podzim je opravdu krásné roční období, plné barev, a do podobných barev bychom se měli oblékat, vypadá to totiž opravdu pěkně a stylově. Jakékoliv zemité odstíny a barvy padajícího listí jsou správná volba. Já jsem připravila pár takových outfitů na ukázku.



Červený outfit - červená je velmi smyslná barva, která navíc k podzimu opravdu patří, zejména potom tmavší odstíny do vínové. Sladit svůj outfit do takové barvy je odvážné, ale s trochou šikovnosti a smyslem pro vyladění odstínů bude výsledek perfektní. Červená barva nejvíc sluší brunetkám, ale zazáří v ní i blondýnky. Rusovlásky budou muset dát pozor na odstín a vybrat takový, který s jejich vlasy a pletí bude barvit, v opačném případě by si mohly hodně uškodit. Tato barva podle mnoha studií nejvíce upoutává pozornost (zejména mužů).


Hnědý outfit - béžová a hnědá vypadá elegantně a hodí se i k slavnostním příležitostem. U těchto barev je potřeba dávat pozor na odstíny, protože není nic horšího, než na ulici potkat ženu/dívku, která má světle béžový kabátek, tmavě hnědé boty a tmavě béžovou kabelku, když vidím podobné kreace, tak se mi chce brečet. Přitom když si dáte záležet a vezmete si k černé třeba kabelku a boty ve stejném nebo velmi podobném odstínu, budete vypadat luxusně. Tyto barvy pasují jak k brunetkám, tak blondýnkám, nejvíce se mi líbí na plavovláskách. Zrzky by si opět měly dát pozor při výběru odstínů, více k nim pasují tmavší odstíny béžové a hnědé, v těch světlých budou pravděpodobně vypadat vybledle, záleží však i na odstínu vlasů.

Žlutý a zelený outfit - další z přírodních barev, které krásně ladí s podzimem a zimou. Tyto dvě barvy nejvíce sedí zrzkám, ale i brunetkám a některým blondýnkám, opět záleží na barvě pleti a odstínu vlasů.

Kabátky jsem pro inspiraci skolážovala ve dvou barvách.
V zimě nesmíte zapomenout ani na čepice a rukavice, nejenže chrání vlasy a ruce před chladem a vysušením, ale mohou být i stylovým doplňkem, který doladí celý outfit. Platí zde však stejné pravidlo - barvy spolu musí ladit!
Všechny koláže jsem dělala já, pokud vás zajímá značka nebo cena některého z oblečení, mrkněte na mou stránku ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Ti za komentář ♥

||RECENZE|| BOURJOIS HEALTHY MIX

Makeup je takový základní stavební kámen při líčení. Musí vám sedět, hezky krýt, nesmí oxidovat a zalézat do pórů . A takový ideální makeup...