Znáte takový to, když přijde chuť na něco dobrýho, (teď v létě) svěžího, ale chcete, aby to bylo zdravý, zasytilo to a ještě jste se s přípravou moc nemuseli namáhat?
Tak tohle je přesně ono! Tenhle tatarák je prostě boží a chutná i mojí mamce, která jinak z avokáda protahuje obličej s tím, že se asi pob...(no však víte co).
Takže pokud milujete avokádo (a nebo taky ne, ale chcete to prostě zkusit), tak směle do čtení, protože slibuju, že si pochutnáte!
...čtěte dál...
Co potřebujete?
- Dvě až tři ideálně zralá avokáda (to je docela alchymie vychytat)
- Sušená rajčata v oleji (mňam mňam)
- Menší cibule
- Sůl (doporučuji himalájskou)
- Pepř
- Citron a nebo limeta
A veeelmi jednoduchý postup...
Nakrájíte avokádo na pidi kostičky a zakapete ho limetou nebo citronem, aby nezhnědlo (cca lžící šťávy). Poté na pidi kostičky nakrájíte i cibuli a sušená rajčata, hodíte vše dohromady, zamícháte, osolíte, opepříte, přilijete trošičku oleje z rajčat a podle chuti zakapete ještě šťávou. Směs je sice lepší, když je trochu uleželá, ale já vždycky půlku sním hned, protože se nemůžu dočkat a mám chuť (no znáte to, ne?).
A přeju dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji Ti za komentář ♥