sobota 1. prosince 2018

||OUTFIT|| Na vánoční nebo novoroční párty

S blížícími se Vánoci samozřejmě přichází i firemní (či nefiremní) večírky, po nich samozřejmě i ty novoroční. Dovedu si představit, jak některé ženy tápou, co si obléct. A protože mě hrozně baví dělat v aplikaci outfity, tak jsem se rozhodla přijít s nějakou tou inspirací na pár outfitů. Většina z nich je spíš pro ženy, které je chtějí zazářit a upoutat pozornost, ale udělala jsem i takové, které jsou decentní a přitom mají nádech vánočního tématu. A nebo toho silvestrovského. 




Tento červený outfit je ze všech nejdražší, šaty jsou od Redvalentino, boty od Botega Venetta. Každopádně nebudeme teď řešit značky, dám vám dole na konci článku link na stránku, kde outfity tvořím, a kde najdete značku a cenu každého z těchto kousků.
Červená je pro mě odjakživa vánoční barva. Proto si myslím, že nikdo nemůže zkazit outfit, vezme-li si na vánoční párty červené šaty. Pokud bych měla řešit odstín, pak rozhodně jasně červenou, ta je veselá. K červené vypadají stříbrné doplňky naprosto úchvatně, doporučuji držet se kréda, že boty a kabelka by měly mít stejnou barvu, popřípadě podobný odstín. Šperky by rozhodně měly být také stříbrné, zlatá by se bila s doplňky. A nesmí chybět červená rtěnka! 
K takovému outfitu bych již volila jen jemné líčení - trochu vykonturovat obličej, nude stíny, řasenka a zmíněná červená rtěnka. Vlasy bych navlnila nebo vyčesala.
V takovém outfitu si vás všimne každý.

Stříbrná prostě září. Tento outfit se hodí na uvolněnější vánoční večírek, ale hlavně na novoroční párty. Ke stříbrným šatům bych volila černé boty i kabelku (zvlášť k těmto, které mají černý pruh a ramínka). Náhrdelník bych nedávala, ale jistě bych zvolila nějaký výrazný náramek, který upozorní na holé paže. A samožřejmostí je opět rtěnka, ať už světle nebo tmavě červená.
Tyhle šaty, jen tak mimochodem, byste měli sehnat v H&M. 


A zlatá nesmí chybět - to je totiž další pro mě typická vánoční barva. Tento outfit se hodí skvěle na Silvestra, ale myslím, že na uvolněnějším vánočním večírku (nic moc formálního) se blýskne taky skvěle. 
K těmto šatům bych volila černé boty a kabelku, ideálně lesklé, ale ne lakované (ideální jsou ty na obrázku). A vše bych doplnila rtěnkou, tmavší pro formálnější look a světlou pro party look. 
I tyhle šatičky jsou z H&M.

Nedalo mi to a musela jsem vytvořit i něco zeleného. Přeci jen i zelená se k Vánocům hodí, je to barva stromečku, no ne? :D Tyhle šaty jsou jednoduché, dlouhé a z H&M. Když si zvýrazníte pas zlatým páskem a přihodíte kýčovitě všechny doplňky ve zlaté (snažte se o podobný odstín), budete bezpochyby vypadat dobře. Kýčovitě. Vánočně. 
A o to jde. 


A něco trošku míň bláznivého. Tyhle šaty jsou délkou tak akorát ke kolenům, u některých menších žen i pod kolena. Jsou zajímavé - zavinované. K černé se mi perfektně hodí stříbrná, která outfit ozvláštní, dodá mu živější nádech. Boty bych zvolila na nižším podpatku. A nude nebo jemně růžová rtěnka vše podtrhne. Ideální outfit na firemní vánoční večírek s vážnějším dresscodem nebo pro ženy, které nemají rády odvážné a křiklavé oblečení. 

Mým záměrem bylo vytvořit něco odlišného, než jsou elegantní outfity s obtáhlými šaty a černou obuví. Tenhle outfit rozhodně nikoho nepohorší a zároveň v něm žena může krásně zazářit a vyniknout. Vlevo nahoře je pásek, kterým půjde krásně zvýraznit pas, protože osobně nemám ráda beztvaré oblečení. Doplňky jsou stříbrno zlaté, kabelka a boty stříbrné (barva bot na obrázku pozlobila, měly by být stříbrné). Šaty jsou z Manga. 

Odkaz na můj profil, kde tvořím outfity, je ZDE
Který outfit se vám líbil nejvíc? Mně osobně první. Chystáte se na nějakou vánoční nebo novoroční párty? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Ti za komentář ♥

||RECENZE|| BOURJOIS HEALTHY MIX

Makeup je takový základní stavební kámen při líčení. Musí vám sedět, hezky krýt, nesmí oxidovat a zalézat do pórů . A takový ideální makeup...